Monday, October 20, 2014

shida and syafiq engagement


cerita holiday nanti lah baru aku cerita..
nak cerita pasal kak lang tunang, walaupon dah basi. aku tetap nak update.. buat kenangan..

kak lang tunang pada 30.8.2014, hari sabtu, sebagai kakak yg prihatin sebab adek nak save budget tapi still nak tunang buat grand2.. maka, aku sponsor half utk pelamin, mekap aku tak cas, dan fully sponsor dia punya handflower bouquets.

dan aku sendiri melantik diri aku sebagai wedding planner tak rasmi dia.. mana tak nyer..dia yang nak tunang, aku yg pening buat planning bagai. aku dulu tunang apa pon tarak.. yang ada selut keleboq baru lepas banjir ada..tunang koboi ja..janji sarung cincin sudah..

siap request nak mekap natural beauty, macam erin malek tunang. Ingat diri tu retis? erin malek tue memang cantek, dah nama pon retis. banyak cekadak pulak. aku cakap, suka hati aku nak mekap lagu mana.. aku yg mekap..haha, ini namanya menggunakan kuasa veto sebagai seorang kakak kawasan.

ok let's skip the stories. mai la, kita layan tengok gambaq pulak..

side tepi pelamin..


sarip dol aloq ganu buat pemeriksaan terakhir.. dialoq dalam hati,esok aku pon nak sading atas pelamin nie..dulu time aku kawen tak ada mak nenek pelamin pon.

rombongan meminang.. yang pakai spek tue, bakal mak mentua kak lang.


Hantaran's from both side














Gambaq banyak, tapi aku tak larat nak upload....

ok hal tunang dah settle, kenduri kawen on da way pulak, sekali lagi aku bakal jadi wedding planner tak bertauliah.. insyaallah kalau dah fixed date kawen nanti, aku jemput hangpa semua..

ok bye!

3 comments:

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

comey tul pan ndak bon ngn datin fetty..sorang single, sorang next..hehehe

wanna said...

haha.. depa part2 nak jadi comel mmg serah kat depa ja tiemah..

Zie Madini said...

nice :) jeles tgk org berpelamin bagi time tunang.Akak dulu takde...huhu. sebab ruang tamu rumah kocik. hahaha