Tuesday, November 25, 2014

gemuk dan sentap!


aku: nanti nak cuci gambaq, guna cd yang ada tulis pic myself tue tau.. gambaq yang orang pakai tudung biru tue. sebab orang rasa gambaq tue orang paling cantik..hahaha

laki: yg tudung biru? owh gambaq yang gemuk tue ka? ok.

aku: sangat kurang ajaq punya laki.. cakap bini gemuk, walaupon reality nya memang bini gemuk. tak boleh cover sikit ke?, ambil hati sikit. fine sentap!

laki: lah..(sambil gelak2)


5 comments:

zal88 said...

amboi cekgu..tak menjaga hati perasaan betul..terus terang sangat..huhu

wanna said...

leha:

kan..memang sangat berterus terang.. sakit hati kita tau!..haha

Mrs mAmikO AbUrakOji said...

kihkihkihkihkih...

Zie Madini said...

hehe...dia gurau manja tu :D

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)