Wednesday, March 16, 2016

Hello from new place.

Assalamualaikum, lamanya tak update blog. Sebab utama, tempat lama tak boleh nak akses blog kena sekat. Dekat tempat baru boleh, so sementara boleh update nie, moh ler kita update kan.

And today is the 1st day kat tempat baru, 1st time jaga orang besar-besar, selalu jaga yang biasa-biasa je. So aku anggap ini satu cabaran baru buat aku. Think Positive and You Can Do It.

so itu jelah kot dulu, entry warm up kata org, next time kita update lagi ye, ok bye!


kot2 sapa2 rindu nk tengok muka latest aku, nah aku tempek besaq2 gambaq..hahaha.

No comments: